تن ماهی یکی از غذاهای آماده محبوب است که به تنهایی طعم و مزهای بسیار عالی و دوست داشتنی دارد. ولی شما میتوانید با استفاده از طعم دهندهها و ترکیب آن با سایر مواد غذایی طعم و مزه بهتری را به آن ببخشید. ما در ادامه به شما میگوییم که به تن ماهی چی بزنیم خوشمزه بشه. بسیاری از افراد نه تنها برای مصرف روزانه خانواده خود، بلکه در بسیاری از میهمانی و دورهمیها نیز از این کنسرو استفاده میکنند. البته لازم است بدانید که برخی از ترکیبات نیز با تن ماهی ناسازگار بوده و برای سلامتی ضرر دارد. بنابراین ۵ دقیقه از وقت خود را اختصاص داده و متن زیر را مطالعه کنید تا از ترکیبات سالم برای تن ماهی بهره ببرید.
آنچه میخوانید..
انواع طعم دهنده تن ماهی
جعفری و آب لیمو
جعفری و آب لیمو دو طعم دهندهای است که باعث خوشمزه شدن تن ماهی می شود. برای این کار ابتدا تن ماهی را جوشانده و در داخل ظرفی بریزید. سپس مقداری آب لیمو و جعفری را نیز به آن افزوده و در کنار آن از خیار شور نیز استفاده کنید. با این کار تن ماهی شما طعمی عالی و دوست داشتنی خواهد شد. در صورتی که علاقه به غذای ترش ندارید می توانید آب لیمو را از لیست حذف کرده و تنها با ترکیب نمک و فلفل و جعرفی طعمی عالی به تن ماهی خود خواهید بخشید.
نعنا و فلفل
از دیگر طعم دهندههایی که لذت مصرف تن ماهی را چندین برابر میکند، نعنا و فلفل میباشد. وجود فلفل در تن ماهی سردی آن را کاهش داده و عطر و طعمی عالی را به تن ماهی میدهد. برای این کار، پس از جوشاندن تن ماهی، نعنا و مقداری از فلفل دلمه را نیز در کنار آن قرار دهید. برای این که از این سه ترکیب به عنوان یک ساندویچ سرد استفاده کنید، نعنا و فلفل را خرد کرده و به همراه تن ماهی در داخل نان بپیچید و سپس از روغن تن ماهی نیز به عنوان سس بهره ببرید تا به صورت بسیار دلنشین غذایی آماده را در اختیار داشته باشید.
تن ماهی و سالاد سبزیجات
شما میتوانید از تن ماهی و سبزیجات سالادی بسیار خوشمزه و دوست داشتنی درست کنید. این غذا رژیمی بوده و برای افرادی که رژیم غذایی دارند بسیار ایده آل و مناسب است. برای تهیه این سالاد کاهو، انواع سبزیجات، خیار شور و تن ماهی را با یکدیگر ترکیب کرده و آن را در ظرفی بریزید. همچنین میتوانید از روغن تن ماهی به عنوان سس برای سالاد خود استفاده کنید. سالاد سبزیجات و تن ماهی بسیار پرطرفدار و مقوی است و افراد سخت پسند را نیز به خود جذب میکند.
گوجه و یا رب گوجه
در صورتی که ترکیب تن ماهی و رب گوجه را تا به حال امتحان نکردید، پیشنهاد میکنیم که حتماً یک بار آن را تجربه کنید. تن ماهی و گوجه فرنگی یکی از عالیترین و بی نظیرترین ترکیباتی است که مورد پسند تمامی سلیقهها میباشد و طعم و مزهای عالی و استثنایی دارد. خوشمزه بودن فاکتوری است که همه به دنبال آن هستند. برای تهیه یک ترکیب غذایی عالی و پرطرفدار ابتدا گوجه را کامل سرخ کرده و تن ماهی را به آن اضافه کنید، سپس اجازه دهید که این دو ماده غذایی به خوبی در یکدیگر ترکیب شوند و سپس میل نمایید. مطمئناً شما نیز با یک بار مصرف تن ماهی و گوجه برای همیشه به لیست مصرف کنندگان این غذا خواهید پیوست.
تن ماهی و زیره
در صورتی که طعم و مزه زیره را می پسندید، برای بهبود طعم و خاصیت تن ماهی به آن مقداری زیره خشک شده اضافه کنید. زیره دانهای بسیار پرخاصیت است که برای درمان بسیاری از بیماری ها توصیه میشود. همچنین طعم و عطر زیره بسیار دوست داشتنی بوده و مورد پسند افرادی است که به زیره و طب سنتی علاقه مند هستند. دقت داشته باشید که میزان زیره باید بر اساس سلیقه شما ریخته شود تا بتواند برای شما لذت بخش باشد.
خرید تن ماهی
طعم واقعی یک تن ماهی دوست داشتنی و خوش عطر را میتوانید با شورک تجربه کنید. در جواب این که به تن ماهی چی بزنیم که خوشمزه بشه باید بگوییم، در صورتی که کیفیت و طعم تن ماهی رضایتبخش نباشد شما نمیتواند با استفاده از هیچگونه طعم دهنده مزه آن را به صورت ایده آلی باز گردانید. به همین منظور بهتر است که تن ماهی را از بین برندهای معتبر خریداری کنید.
سیحون، کام دریا، شونتون، نومینه و شهرود از جمله معروفترین و پرفروشترین تن ماهیهای موجود در بازار است و شما میتوانید با انواع طعم دهندهها آن را ترکیب کنید. شورک این افتخار را دارد که تازهترین تن ماهی را به صورت مستقیم و با استثناییترین قیمت برای مشتریان ارسال کند. جهت سفارش این محصولات با شمارههای موجود در سایت تماس بگیرید.