تازگی ماهی برای افزایش کیفیت و طعم آن اهمیت بسیاری دارد. در شهرهای شمال و جنوب ایران به دلیل نزدیکی به دریا این امکان وجود دارد که شما ماهی صید روز را مصرف کنید. ولی در سایر بخشهای ایران اغلب ماهیها فریز شده بوده و طعم ماهیهای تازه را ندارند. در صورتی که نمیتوانید ماهی تازه بخرید، ما به شما پیشنهاد میکنیم که از خرید ماهی تن تازه استفاده کنید. خرید ماهی تن تازه راه حلی بسیار ساده برای افرادی است که به ماهی تازه دسترسی ندارند. برای این که از تازگی ماهی موجود در تن مطمئن شوید این مقاله را دنبال کنید.
آنچه میخوانید..
استفاده از ماهی تازه در خط تولید تن ماهی
در بسیاری از شرکتهای تولید کننده کنسرو تن از ماهیهای فریز شده استفاده میکنند. ماهیهای فریز شده نه تنها طعم ماهی تازه را ندارند، بلکه خواص کمتری نیز دارند. برخی از برندهای معتبر تن ماهی همچون نومینه، کام دریا، شهرود و سیحون از ماهیهای صید روز و روش انجماد سریع در خط تولید کنسروهای خود استفاده میکنند. بنابراین شما میتوانید با خرید ماهی تن تازه از شورک طعم ماهی تازه را تجربه کنید.
چه ماهی هایی برای تن ماهی مناسب است؟
شاید شما نیز مانند بسیاری از افراد گمان کنید که میتوان از انواع ماهیها برای تولید تن ماهی استفاده کرد. در صورتی که در تن ماهی تنها میتوان از ماهی گیدر، سبک، زرده و هوور استفاده کرده که به ترتیب از گران به ارزان هستند. بنابراین گول پایین بودن قیمت تن ماهیها را نخورید و در صورتی که طعم و کیفیت ماهی برای شما اهمیت دارد، حتماً به نوع ماهی تن توجه کنید. گیدر بهترین ماهی تن است که طعمی ماندگار و خواص فراوانی دارد و مورد پسند تمامی سلیقهها و ذائقهها میباشد.
قیمت ماهی تازه و تن ماهی
یکی از دلایلی که بسیاری از افراد به مصرف تن ماهی روی میآورند، پایین بودن قیمت تن ماهی است. شرکتهای تولید کننده تن ماهی از صید روز استفاده میکنند و با خرید ماهی تازه به صورت عمده در هزینههای خود صرفه جویی میکنند. به همین دلیل تن ماهی قیمتی پایینتر از ماهی تازه دارد. همچنین با توجه به کاهش جمعیت و تعداد خانوارها، بسیاری از افراد نمیتوانند در یک وعده ماهی را مصرف کنند، در صورتی که ماهی تن مخصوص یک الی دو نفر تولید شده است و برای یک وعده غذایی خانواده دو نفره یا سه نفره بسیار ایده آل است.
آیا تن ماهی ارزش غذایی ماهی تازه را دارد؟
ارزش غذایی و خواص تن ماهی به تازگی ماهیهای موجود در آن بستگی دارد. در صورتی که برای تولید تن ماهی از صید روز استفاده شده باشد، بله همان خواص ماهی تازه را دارد. ولی استفاده از ماهیهای منجمد شده در تولید تن ماهی باعث میشود که کمی از خواص و ارزش غذایی ماهی کاسته شود. بنابراین در صورتی که ارزش غذایی و خواص ماهی برای شما مهم است، حتماً برندهای معتبر را خریداری کنید.
آیا نظارتی بر خرید ماهی تن تازه در خط تولید تن ماهی وجود دارد؟
بله معمولاً ناظرین سازمان دامپزشکی و وزارت بهداشت به صورت متمرکز بر روی روند تولید تن ماهی نظارت دارند. چیزی که این ناظرین مورد توجه قرار میدهند، کیفیت تولید، نحوه صید، نحوه حمل و نقل و بهداشت است. به همین منظور استانداردهایی در خط تولید تن ماهی وجود دارد که به شما کمک میکند تا به تن ماهی باکیفیت دست پیدا کنید. بنابراین در هنگام خرید ماهی تن تازه به مهر وزارت بهداشت توجه کرده و در صورت عدم تاییدیه وزارت بهداشت، از خرید این محصول بپرهیزید. تن ماهیهای شورک تماماً دارای تاییدیه وزارت بهداشت و مهر سازمان غذا و دارو میباشد. جهت سفارش این محصول تماس بگیرید.
رنگ گوشت ماهی
رنگ گوشت ماهی یکی از روشهای اصلی تشخیص کیفیت و تازگی ماهی است. معمولاً گوشت ماهی در رنگهای سفید و یا قرمز موجود هستند. تیره بودن نامتعارف رنگ گوشت ماهی نشان دهنده فساد و مانده بودن ماهی است. به همین دلیل در صورتی که پس از باز کردن قوطی کنسرو تغییری در رنگ آن مشاهده کردید، از مصرف آن خودداری نمایید. رنگ ماهی بر روی بستهبندی آن درج شده است تا مشتریان به راحتی به آن دسترسی پیدا کنند.
خرید تازه ترین تن ماهی از شورک
شورک برای تولید تن ماهیهای خود از صید روز و روش انجماد سریع استفاده میکند. به همین دلیل شما به جای خرید ماهی تازه میتوانید با خرید ماهی تن تازه از شورک طعم ناب ماهی تازه را تجربه کنید. شورک برندهایی همچون شهرود، نومینه، کام دریا و سیحون را به فروش میرساند. این برندها طعمی عالی و ماندگاری دارند و شما تنها با یک بار خرید از شورک برای همیشه مشتری دائمی خواهید شد. جهت اطلاع از قیمت و شرایط خرید تازهترین تن ماهی جنوب با شمارههای درج شده در سایت تماس بگیرید.