شورک یکی از معتبرترین کارخانه تولید تن ماهی در تهران است که در شهر قزوین فعالیت دارد. این کارخانه تولیدات خود را به تمامی شهرهای ایران ارسال میکند و شما تنها با یک بار خرید از این کارخانه مشتری دائمی آن خواهید شد. شورک تمامی تمرکز خود را بر روی تولید باکیفیت ترین و خوشمزهترین تن ماهی قرار داده است و در این راستا بسیار درخشان عمل میکند. این کارخانه تولیدی با بهرهگیری از دستگاههای مدرن و پیشرفته و عدم دخالت نیروی انسانی بهداشتیترین تن ماهی را در خط تولید خود جای داده است. این کارخانه تولیدی مفتخر است که تنماهیهای خود را بدون واسطه و با قیمت ارزانتر از سایر فروشگاهها برای مشتریان ارسال کند.
آنچه میخوانید..
شورک، تولیدکننده تن ماهی در تهران
شورک یکی از تولید کنندههای بسیار فعال در شهر تهران است که بهترین تن ماهیها با برندهای شونتون، شهرود، کام دریا، سیحون و نومینه را تولید میکند. این تولید کننده عمده به صورت ۲۴ ساعته در حال فعالیت است تا بتواند سفارشات مشتریان را به موقع بدست آنها برساند. تمامی تن ماهیهای این برند دارای گواهی استاندارد و مهر وزارت بهداشت هستند و شما با اطمینان کامل میتوانید این تن ماهی را خریداری کنید. یکی از مهمترین مزایای تن ماهیهای شورک بستهبندی محکم و بسیار زیبای این محصولات است که احساس خریدی بسیار لذتبخش را به خریداران میدهد.
فرایند تولید تن ماهی
خط تولید تن ماهی شامل آمادهسازی و بستهبندی میشود که شامل موارد زیر است:
- در مرحله اولیه تولید تن ماهی ابتدا ماهیها یخ زدایی شده و سپس با استفاده از دستگاه اره بالهها، دم و سر ماهی جدا میشود. ماهیهای بزرگ در داخل دستگاه به ابعاد کوچکی برش میخورند و اضافات گوشت ماهی جداسازی میگردد.
- سپس ماهیها در داخل دستگاه اتوکلاو حرارت میبینند و پخت اولیه بر روی آنها صورت میگیرد.
- در مرحله بعدی فلس و استخوان ماهیها جدا شده و در دستگاههای مه پاش با استفاده از قطرات ریز آب گوشتها خنک میشوند.
- پس از جداسازی فلس و استخوان ماهی، گوشتها داخل قوطی قرار میگیرند و فضای خالی قوطی با استفاده از سایر ترکیبات پر میشود. سپس هوای اضافه از داخل قوطیها خارج شده و درب آنها پلمپ میگردد.
- در انتها نیز قوطی پلمپ شده پس از شستشو وارد دستگاه اتوکلاو میشود تا پخت نهایی بر روی آنها صورت پذیرد.
- در پایان قوطیها در دستگاه شیرینگ بستهبندی شده و آماده ارسال میشوند.
چه ماهیهایی در خط تولید تن ماهی استفاده می شود؟
ماهیهای مختلفی در خط تولید تن ماهی وجود دارد که ماهی گیدر، هور، قزل آلا و کلیکا رواج بیشتری دارند. این ماهیها با استفاده از سبزیها و ادویهجات مختلف طعمدهی شده و نهایتاً تبدیل به کنسروی بسیار لذیذ و خوشمزه میشوند. در نهایت نحوه تولید و ترکیبات تن ماهی است که طعم نهایی این کنسرو را تعیین میکند. شورک با بهرهگیری از سالها تجربه و تخصص خود در زمینه تولید انواع غذاهای کنسروی از بهترین متریال بهره میبرد و از این رو تن ماهیهای تولید شده در این کارخانه بالاترین ارزش غذایی و عالیترین طعم را دارند.
بهترین برند تن ماهی کدام است؟
شما با ورود به بازار و یا سرچ در اینترنت شاهد برندهای متعددی از تن ماهی خواهید بود. به همین دلیل انتخاب بهترین برند کار سختی است. برند کام دریا، نومینه، سیحون و شهرود از جمله بهترین برندهای موجود در بازار شناخته شدهاند که به سراسر ایران ارسال میشوند. این برندها دارای تاییدیه سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت هستند و کیفیت آنها تضمین شده است. بنابراین شما در هر کجای ایران که هستید به صورت مستقیم میتوانید این محصولات کنسروی خوشمزه را به صورت تلفنی سفارش دهید.
خرید عمده تن ماهی از درب کارخانه
شورک یکی از بزرگترین مرکز عمده فروشی انواع کنسروجات در شهر قزوین است و یکی از موفقترین کارخانه تولید تن ماهی در تهران به شمار میرود. استفاده از مواد اولیه مرغوب و درجه یک، مشتری مداری، توان تولید بالا، خوش قولی، قیمتهای منصفانه و احترام به مشتری باعث برتری شورک نسبت به سایر کارخانههای تولیدی تن ماهی شده است. خرید تن ماهی عمده از درب کارخانه هزینههای شما را کاهش می دهد. جهت استعلام قیمت روز انواع تن ماهی عمده از درب کارخانه و سفارش این تن ماهیها تماس بگیرید.
نحوه سفارش تن ماهی از درب کارخانه
خرید عمده تن ماهی از درب کارخانه یکی از بهترین روش خرید عمده تن ماهی است که به دلیل فروش مستقیم تاثیر بسزایی بر روی قیمت این محصول میگذارد. برای سفارش تن ماهی از درب کارخانه با شمارههای مندرج در سایت تماس بگیرید و سفارش خود را ثبت کنید. در این حالت سفارشات شما با استفاده از خودروهای مخصوص در کوتاهترین زمان به دست شما خواهد رسید. همچنین میتوانید سفارشات خود را نیز از طریق سایت به ثبت برسانید.