1. خانه
  2. -
  3. تن ماهی
  4. -
  5. آشنایی با خط تولید تن ماهی

آشنایی با خط تولید تن ماهی

دسته - تن ماهی
خط تولید تن ماهی
  1. خانه
  2. -
  3. تن ماهی
  4. -
  5. آشنایی با خط تولید تن ماهی

آشنایی با خط تولید تن ماهی

دسته - تن ماهی

کنسرو تن ماهی یکی از مواد غذایی آماده‌ای است که سال‌هاست بر سر سفره ایرانیان وجود دارد. این کنسرو بسیار خوشمزه و مقوی است و سلامت شما را تضمین می‌کند. خط تولید تن ماهی بسیار گسترده و پیچیده بوده و روند تولید آن تعیین کننده کیفیت و سلامت این کنسرو می‌باشد. برای صرف یک وعده غذایی سالم و خوشمزه باید به کیفیت آن توجه کنید. شورک تمامی اطلاعات لازم را در خصوص تولید این محصول در اختیار شما قرار داده است تا با آگاهی بیشتری این کنسرو را مصرف نمایید.

ظرفیت تولید تن ماهی

شرکت‌های تولید کننده تن ماهی در روز می‌توانند ظرفیتی بین ۲۵۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰۰ قوطی را در دستور کار خود قرار دهند. برخی از برندهای مختلف همچون کام دریا، نومینه، شهرود و سیحون از این ظرفیت تولید بهره برده و به صورت شبانه روزی در حال فعالیت هستند تا با بهره گیری از این ظرفیت تولید بتوانند نیاز مشتریان خود را پاسخگو باشند. البته این ظرفیت تولید بستگی به انتخاب دستگاه‌های مدرن و پیشرفته دارد.

هزینه اجرای خط تولید تن ماهی

هزینه اجرای خط تولید تن ماهی به صورت مستقیم بر روی قیمت تن ماهی و میزان سود شما تاثیر می‌گذارد. برای تولید این کنسرو باید هزینه مواد اولیه، خرید و سرویس دستگاه های تولید، دستمزد و حقوق پرسنل، سود فروشنده و … را در نظر بگیرید و سپس بر اساس آن میزان قیمت فروش و سوددهی شما تعیین خواهد شد. البته میزان خرید و فروش نیز بر روی هزینه‌ها و قیمت فروش تاثیر می‌گذارد. به عنوان مثال خرید عمده تن ماهی ارزان‌ترین روش خرید برای مشتری به شمار می‌رود و ممکن است حاشیه سود کمی برای تولیدکننده داشته باشد.

دستگاه تولید تن ماهی

شما با ورود به خط تولید تن ماهی شاهد دستگاه‌های متنوعی خواهید بود. دستگاه‌هایی همچون اتوکلاو، دیگ‌های پخت اتوماتیک، استریلیزاسیون، پرکن و دربندی و … از جمله دستگاه‌هایی است که به کارخانه‌های تولید تن ماهی کمک می‌کند تا کنسروی خوشمزه و خوش طعم را در مدت زمان کوتاهی تهیه کنید. این دستگاه‌ها نیاز به شناخت و مهارت دارند و نحوه کار با این آنها بسیار مهم است.

روش تولید تن ماهی

روند تولید تن ماهی

در اولین مرحله خط تولید تن ماهی باید مواد اولیه آن تهیه گردد. برخی از شرکت‌ها ماهی را فریز کرده و در هنگام نیاز آن را وارد خط تولید می‌کنند. ولی برخی از شرکت‌ها مانند شورک از صید روز برای تولید بهره می‌برند. فرایند فریز شدن تن ماهی اهمیت بسیار بالایی در کیفیت نهایی آن خواهد داشت.

در مرحله بعدی توسط افراد آموزش دیده، بخش‌های اضافی و مضر بدن ماهی جدا شده و ماهی به ابعاد کوچکی برش می‌خورد. پس از آن ماهی‌ها در داخل نوار کانتینیوس تمیز می‌شود.

سپس قسمت‌های اضافی ماهی جدا می شود و در داخل دستگاه شستشو تمامی آلودگی‌های آن از بین می‌رود، آنها را بر روی سینی‌های استیل چینش شده و در داخل دستگاه اتوکلاو تحت حرارت قرار می‌دهند. در این صورت پخت اولیه ماهی انجام شده تا فلس‌گیری و استخوان‌گیری ماهی راحت‌تر شود.

پس از خروج ماهی از دستگاه اتوکلاو، ماهی باید خنک گردد تا بتوان فلس و استخوان آن را جدا کرد. این کار با استفاده از دستگاه مه پاش صورت می‌گیرد. در این حالت علاوه بر خنک شدن ماهی، تازگی آن نیز حفظ خواهد شد.

مرحله بعدی، ماهی‌ها بر روی نوار کانتینیوس قرار می‌گیرند و با حرکت رفت و برگشتی، فلس و استخوان‌های ماهی گرفته می‌شود. نهایتاً در سمت دیگر دستگاه ماهی فاقد فلس و استخوان را تحویل خواهید گرفت.

در گام بعد ماهی و سایر فرمولاسیون آن همچون آب، نمک، روغن و … در داخل قوطی ریخته می‌شود. این ترکیبات و فرمولاسیون طعم و مزه تن ماهی را تعیین می‌کند.

پر کردن و بسته بندی تن ماهی

پس از قرارگیری ماهی در داخل کنسرو، مابقی فضای موجود با استفاده از ترکیبات، تعیین شده و با دستگاه پرکن به میزان مشخصی پر می‌شود و نهایتاً توسط دستگاه اگزاستینگ هوای داخل قوطی از بین می‌رود.

در انتها نیز درب تن ماهی توسط دستگاه دربند، پرس می‌گردد. محکم و پلمپ شدن درب قوطی کنسرو اهمیت بسیاری دارد و باید به گونه‌ای باشد که امکان نفوذ آلودگی و رطوبت به داخل آن وجود نداشته باشد.

در این مرحله، پس از این که تن ماهی در دستگاه اتوکلاو تحت حرارت نهایی قرار گرفت، شسته شده و بسته‌بندی می‌گردد و برای ارسال به انبار فرستاده می‌شود.

خرید تن ماهی عمده از صنایع غذایی شورک

کیفیت خط تولید و انتخاب بهترین دستگاه به صورت مستقیم با کیفیت تن ماهی در ارتباط است. بنابراین پیش از خرید این کنسرو ابتدا باید فرایند تولید این محصول را شناسایی کنید و سپس بر اساس آن بهترین تن ماهی را سفارش دهید. شورک به صورت متمرکز در زمینه فروش عمده بهترین برندهای تن ماهی فعالیت می‌کند. هزینه خرید عمده تن ماهی باعث می‌شود که این کنسرو ارزان‌تر بدست شما برسد. به عنوان مثال شما برای خرید یک قوطی ۱۸۰ گرمی تن ماهی کام دریا باید مبلغ ۱۴ هزار تومان پرداخت کنید. در صورتی که همین کنسرو در بازار با قیمت بیشتری به مشتریان ارائه می‌گردد. جهت سفارش عمده تن ماهی با شورک تماس بگیرید.

نمایندگی تن ماهی در ایران

کنسرو سبزی سرخ شده

کنسرو سبزی سرخ شده برای قورمه سبزی نهال چین

خوراک-بادمجان-380-گرمی

خوراک بادمجان ۳۸۰ گرمی سیحون

کنسرو ماهی تون سیحون 90 گرمی

کنسرو ماهی تون سیحون ۹۰ گرمی

فهرست
تماس بگیرید