کنسروها برخی حساسیت زا هستند و پس از مصرف عوارضی را نشان میدهند. کنسرو لوبیا نیز از این قاعده مستثنی نیست. معمولاً حساسیت به کنسرو لوبیا هنگامی بروز میکند که به مدت کافی آن را در آب نجوشانده باشید. بنابراین دقت کنید که پیش از مصرف کنسرو لوبیا حتماٌ آن را در آب جوش حرارت دهید. با توجه به اهمیت این حساسیت بر روی بدن و نحوه درمان آن شورک به صورت رایگان این اطلاعات را در اختیار شما قرار داده است. در صورتی که شما نیز یکی از طرفداران کنسرو لوبیا هستید این مقاله را دنبال کنید.
آنچه میخوانید..
چرا برخی افراد به کنسرو لوبیا حساسیت دارند؟
حساسیت غذایی پاسخی از سوی سیستم ایمنی بدن است که برخی از مواد غذایی با خود به دنبال دارند. به گونهای که حتی با مصرف مقدار کمی از این نوع مواد غذایی شما با علائمی از جمله کهیر، مشکلات بلع و تورم در راه های تنفسی مواجه خواهید شد. البته حساسیتهای غذایی در برخی از افراد حتی با مشکلات جدیتری نیز خود را نشان میدهد. معمولاً این حساسیتها در کودکان و بزرگسالان که سیستم ایمنی صعیفتری دارند بیشتر بروز میکند.
علائم حساسیت به کنسرو لوبیا
حساسیت در برخی از افراد سطحی بوده و علائم کوتاه مدت و بیخطری دارد ولی برخی از افراد دارای سیستم ایمنی ضعیفتری هستند و این علائم شدیدتر بوده و حتی در برخی از موارد ممکن است خطرآفرین نیز باشد. به همین دلیل لازم است که این علائم و نشانهها را شناسایی کرده و در صورت احساس این علائم از مصرف کنسروجات خودداری کنید. از جمله این علامت عبارت است از:
- سوزش دهان
- سرگیجه، غش یا سرگیجی
- درد شکمی، حالت تهوع، اسهال و استفراغ
- ورم صورت و لبها، گلو، زبان و یا سایر بخشهای بدن
- کهیر، خارش و اگزما
آنافیلاکسی
آنافیلاکسی نوعی حساسیت و آلرژی شدید است که برخی از افراد با مصرف برخی از مواد غذایی از جمله کنسرو لوبیا به آن دچار میشوند. این حساسیت خود را با علائم زیر نشان میدهد:
- تنگی و گرفتگی راههای تنفسی
- سرگیجه، عدم هوشیاری و یا گیجی
- ورم گلو به گونهای که تنفس را سخت کند
- افت فشار خون شدید و شوک
- ضربان تند
درمان سریع برای آنافیلاکسی اهمیت بسیاری دارد و در صورتی که پس از مصرف کنسرو لوبیا با هر یک از علائم بالا مواجه شدید فوری به یک پزشک مراجعه کنید.
سندرم حساسیت غذا
برخی از افراد که به گردهها واکنش نشان میدهند، مصرف کنسرو لوبیا می تواند حساسیت ایجاد کند. این افراد با مصرف کنسرو لوبیا علائمی از جمله سوزش گلو و یا زبان را احساس میکنند. در صورتی که یک مرتبه کنسرو لوبیا را مصرف کردید، امکان ایجاد آلرژی برای مرتبه دوم وجود ندارد و شما با اطمینان کامل میتوانید این کنسرو را مصرف کنید. البته امکان حساسیت به کنسرو لوبیا بسیار کم است ولی برخی از افراد به دلیل واکنشهای بدنی خاص، زمینه این آلرژی را با خود دارند.
دلیل حساسیت به کنسرو لوبیا چیست؟
در صورت حساسیت به کنسرو لوبیا، بدن شما با مصرف این ماده غذایی اشتباهاً بخشی از غذا را به عنوان موادی مضر برای بدن شناسایی کرده و از خود واکنش نشان میدهد. سیستم ایمنی بدن در این حالت سلولها را به ترشح ایمونوگلوبولین که نوعی آنتی بادی است، تحریک میکند تا با این ماده غذایی مبارزه نمایند. این سلولها ترکیبات شیمیایی خاصی را در داخل خون آزاد میکنند که در برخی موارد این مواد شیمیایی برای بدن باعث ایجاد آلرژی میشود و پاسخ دریافت شده از این آلرژی در هر بدنی متفاوت است.
ترکیبات کنسرو لوبیا
برای این که بتوانید حساسیت به کنسرو لوبیا را تشخیص دهید ابتدا باید ترکیبات و مواد موجود بر روی آن را بررسی کنید. لوبیا چیتی، رب گوجه فرنگی، قارچ، شکر، روغن مایع، پیاز، آب، ادویه و نمک از جمله ترکیبات اصلی کنسرو لوبیا به شمار میرود. بدن شما ممکن است به هر یک از این ترکیبات واکنس نشان دهد و حساسیت غذایی را به دنبال داشته باشد. بنابراین در صورتی که به هر یک از این مواد آلرژی دارید، از مصرف کنسرو لوبیا چیتی منصرف شوید.
خرید عمده کنسرو لوبیا از شورک
برای خرید کنسرو لوبیا باید به ترکیبات و نحوه تولید آن توجه کنید. تولید کنسرو لوبیا در کیفیت و خواص آن تاثیر ویژهای دارد. شورک لوبیاهای کنسرو شده خود را در آب خیسانده تا نفخ آن از بین برود. همچنین بخش عمدهای از فرایند تولید کنسرو لوبیا در شورک با استفاده از دستگاه صورت میگیرد و نیروی انسانی در آن دخالت ندارد. به همین دلیل کنسرو لوبیای تولید شده در شورک بسیار بهداشتی بوده و کیفیت فوقالعاده بالایی دارد. کنسروهای لوبیای این شرکت از بین بهترین و معتبرترین برندها انتخاب شده است و فوقالعاده باکیفیت میباشد. جهت خرید عمده خوش طعمترین کنسرو لوبیا از طریق شمارههای مندرج در سایت با شورک تماس گرفته و سفارش خود را ثبت کنید.