تاریخ تولید تن ماهی بیانگر چیست؟ شاید شما نیز بر روی بسته بندیهای تن ماهی، در بالای تاریخ انقضاء کلمه تاریخ تولید را مشاهده کرده باشید. این تاریخ در واقع نشان دهنده روزی است که تن ماهی به تولید رسیده است. بنابراین شما با مشاهده تاریخ تولید میتوانید از تازگی تن ماهی مطمئن شوید. البته این تنها مزیت تاریخ تولید نیست بلکه زمان فساد تن ماهی را نیز نشان می دهد. در نتیجه پیش از خرید تن ماهی ابتدا به تاریخ تولید آن توجه کنید.
آنچه میخوانید..
تاریخ مصرف تن ماهی
برای این که بدانید که تاریخ مصرف تن ماهی چقدر است، باید به تاریخ تولید تن ماهی و تاریخ انقضای آن توجه کنید. بسیاری از افراد معتقدند، با توجه به این که تن ماهی در شرایط خلاء تولید شده است، پس از گذشت تاریخ انقضا نیز میتوان آن را مصرف کرد. ولی برای اطمینان بیشتر، در صورتی که قصد نگهداری طولانی مدت تن ماهی را دارید بهتر است که محصولاتی را خریداری کنید که به تازگی تولید شده باشد. یعنی تاریخ تولید آن نزدیکتر به زمانی است که شما تن ماهی را خریداری میکنید.
بهترین تاریخ مصرف تن ماهی چقدر است؟
معمولاً تن ماهیها تاریخ مصرف طولانی مدت دارند. به عنوان مثال تاریخ مصرف آن بین ۵ تا ۱۰ سال است. بهترین تاریخ مصرف تن ماهی دو سال است که تن ماهی تازه تر است. البته شرط ماندگاری و کیفیت تن ماهی نگهداری صحیح و اصولی این مواد غذایی میباشد. به عنوان مثال باید تن ماهی را در جای خنک و به دور از نور خورشید بگذارید. همچنین پس از باز کردن درب قوطی تن ماهی، نمیتوان برای طولانی مدت این محصول را نگه داشت.
باد کردن قوطی تن ماهی
یکی از علائم و نشانههای فساد تن ماهی، باد کردن قوطی آن است. هنگامی که شما تن ماهی را میجوشانید و قوطی آن باد میکند، دلیلی بر خرابی تن ماهی نیست. ولی در صورتی که شما در فروشگاه و یا حتی پس از قرار دادن قوطی در داخل یخچال متوجه شدید که قوطی به صورت غیر عادی باد کرده است، تاریخ انقضای آن تمام شده است و نباید این محصول را مصرف کنید. در کارخانه تولید تن ماهی نیز در انتهای تولید، قوطیهای باد کرده را جدا میکنند.
زنگ زدگی قوطی کنسرو تن ماهی
زنگ زدگی یکی از دیگر نشانههایی است که میخواهد به شما بگوید که تن ماهی فاسد شده است. در صورتی که پس از جوشاندن تن ماهی و یا حتی قبل از آن متوجه زنگ زدگی تن ماهی شدید، هرگز آن را مصرف نکنید. با توجه به این که تن ماهی در شرایط خلاء پر میگردد، امکان رشد باکتری در آن وجود دارد که خوشبختانه با جوشاندن از بین میرود. بنابراین در صورتی که قوطی کنسرو زنگ زده باشد، حتی در صورت باقی ماندن فرصت تا تاریخ انقضاء نیز نباید آن را مصرف کرد.
تغییر طعم و بو تن ماهی
شاید در برخی از موارد نیز شما با مشاهده تاریخ تولید تن ماهی خیالتان راحت شود که این محصول سالم و بدون هیچ فسادی است. ولی پس از مصرف تن ماهی متوجه تغییر در طعم و بوی این محصول شوید. در این حالت نباید تن ماهی را مصرف کنید زیرا این امکان وجود دارد که تن ماهی در شرایط نادرست همچون گرما قرار گرفته و فاسد شده است. بنابراین تمامی محتویات تن ماهی را دور بیاندازید و هرگز آن را مصرف نکنید.
نحوه نگهداری تن ماهی
برای این که تن ماهی ماندگاری بالایی داشته باشد و فاسد نشود باید در شرایط مناسبی آن را نگهداری کرد. گرما یکی از دلایلی است که باعث فساد تن ماهی میشود به همین دلیل به هیچ عنوان این محصول را در شرایط گرما قرار ندهید. یخچال بهترین مکان برای نگهداری تن ماهی است که از محتویات داخل تن محافظت میکند. همچنین در هنگام مصرف نیز باید این محصول را بجوشانید تا تمامی باکتریهای موجود در آن از بین برود.
خرید تن ماهی
تن ماهی بهترین محصول کنسروی آماده است که برای سلامتی بسیار مفید میباشد. کام دریا، شومینه، نومینه، سیحون و شهرود از جمله برندهایی است که فروش بسیار بالایی را در بازار دارد. به همین دلیل شورک به صورت شبانه روزی در حال فعالیت است و از این رو تن ماهیهای این برند نزدیکترین تاریخ تولید تن ماهی را دارد و شما میتوانید از تازگی و کیفیت محصولات این برند مطمئن شوید. جهت سفارش عمده بهترین و تضمینیترین برند تن ماهی با این نمایندگی تماس بگیرید.
قیمت عمده تن ماهی
در حال حاضر فراوردههای گوشتی قیمت بالاتری دارد. ولی هزینه پرداختی بابت تن ماهی در ازای یک وعده غذایی کامل، بسیار منصفانه است. شورک با ارائه تازهترین محصولات تن ماهی توانسته رضایت مشتریان را به خود جلب کند. فروش عمده تن ماهی در شورک با ارزانترین قیمت صورت میگیرد. هر یک از برندهای تن ماهی قیمت جداگانه ای دارند و قیمت عمده تاثیر چشمگیری بر روی قیمت نهایی این محصول میگذارد. شما میتوانید تنها با یک تماس لیست قیمت محصولات شورک را دریافت کنید.