1. خانه
  2. -
  3. تن ماهی
  4. -
  5. تن ماهی چند دقیقه باید بجوشد

تن ماهی چند دقیقه باید بجوشد

دسته - تن ماهی
تن ماهی چند دقیقه باید بجوشد
  1. خانه
  2. -
  3. تن ماهی
  4. -
  5. تن ماهی چند دقیقه باید بجوشد

تن ماهی چند دقیقه باید بجوشد

دسته - تن ماهی

تن ماهی چند دقیقه باید بجوشد ؟ این سوال اهمیت بسیاری دارد. تن ماهی یکی از غذای آماده بسیار محبوب است که شما می‌توانید در مدت زمان کوتاهی آن را آماده مصرف کنید. کنسرو تن ماهی دارای مقداری سم است که تنها با جوشاندن از بین می‌رود. بنابراین همواره تاکید می‌گردد که تن ماهی را پیش از مصرف بجوشانید. مدت زمان جوشاندن تن ماهی مهم است. هر شرکتی مدت زمان جوشاندن تن ماهی را بر روی بسته‌بندی آن درج کرده است. معمولاً با قرارگیری تن ماهی به مدت ۲۰ دقیقه در آب جوش کنسرو آماده مصرف می‌شود. برای کسب توضیحات بیشتر با ما همراه باشید.

نحوه صحیح جوشاندن تن ماهی

برای این که تن ماهی را به صورت اصولی و صحیح بجوشانید باید ابتدا مقداری آب در داخل یک ظرف ریخته و آن را بر روی حرارت قرار دهید. سپس تن ماهی را بدون باز کردن در داخل ظرف بگذارید. دقت کنید که تن ماهی باید به صورت کامل توسط آب احاطه شود. پس از این که کنسرو تن ماهی به مدت ۲۰ دقیقه بر روی حرارت جوشانده شد سموم آن به صورت کامل از بین رفته و آماده مصرف می‌باشد. بسیاری از افراد تن ماهی را در داخل ماکروویو قرار می‌دهند ولی بهترین راه همان جوشاندن در آب است.

تن ماهی چند دقیقه باید بجوشد

آیا می توان تن ماهی را مجدد گرم کرد؟

شاید شما هم برایتان این اتفاق پیش آمده باشد که تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه جوشاندید ولی به هر دلیلی نتوانستید آن را مصرف کنید. در این حالت نیازی به دور ریختن تن ماهی نیست. شما می‌توانید تن ماهی را در داخل یخچال قرار دهید و مجدد آن را مصرف نمایید. ولی یک شرط دارد و آن هم این است که برای مصرف مجدد تن ماهی نیز باید به مدت ۲۰ دقیقه آن را بجوشانید. زیرا در این فاصله زمانی ممکن است که باکتری‌های مضر رشد کرده باشند و باید با جوشاندن آن‌ها را از بین خواهید برد.

آیا تن ماهی باز شده را می توان مجدد مصرف کرد؟

این سوالی است که کاربران مکرر از ما می‌پرسند. دانستن جواب این سوال بسیار مهم است. بله شما می‌توانید کنسرو تن ماهی باز شده را مجدد مصرف کنید ولی برای سلامت آن شرط دارد. یکی از این شروط فاصله زمانی مصرف اول است. فرض کنید که شما درب کنسرو را باز کرده و مقداری از آن را مصرف کردید. برای این که بتوانید مابقی تن ماهی را نیز در وعده دیگر خود استفاده کنید آن را در داخل یک ظرف دربسته قرار دهید و آن را در داخل یخچال بگذارید. در این حالت نیز سوال پیش می‌آید که تن ماهی چند دقیقه باید بجوشد ؟ برای مصرف مجدد نیز بهتر است به مدت ۲۰ دقیقه تن ماهی را بجوشانید. البته نباید فاصله زمانی بین مصرف اول و دوم زیاد باشد.

برای دیدن مشخصات تن ماهی شونتون اینجا کلیک کنید

حال شاید به هر دلیلی به یخچال دسترسی نداریم در این حالت چه کار کنیم. به عنوان مثال شاید شما در مسافرت هستید و نمی‌توانید تن ماهی را در داخل یخچال قرار دهید. در این صورت آیا امکان مصرف مجدد تن ماهی وجود دارد؟ تن ماهی یکی از فراورده‌های گوشتی است و باید حتماً در جای خنک نگهداری شود. بنابراین شما می‌توانید تنها ۲ ساعت تن ماهی را بیرون از یخچال نگهداری کنید. بیشتر شدن این زمان ریسک مصرف آن را افزایش می‌دهد.

خطرات عدم جوشاندن تن ماهی

به این دلیل تاکید می‌شود که تن ماهی باید چند دقیقه بجوشد که این کنسرو دارای سم بوتولیسم است که این سم با جوشاندن از بین می‌رود. به همین دلیل همواره توصیه می‌شود که تن ماهی چند دقیقه باید بجوشد . بوتولیسم یکی از سم‌های کشنده است که مسمومیت شدیدی را ایجاد می‌کند. ۱ سی سی از این سم می‌تواند هزاران نفر را به شدت مسموم کرده و آن‌ها را بکشد. به همین دلیل باید تن ماهی را پیش از استفاده کاملاً جوشاند. با این کار شما با اطمینان کامل می‌توانید تن ماهی را مصرف کنید.

آیا روغن تن ماهی ضرر دارد؟

روغن تن ماهی نه تنها ضرر ندارد، بلکه در مواقعی مفید نیز می‌باشد. معمولاً ایرانی‌ها غذاهای چربی و چیلی را دوست دارند و روغن ماهی می‌تواند برایشان بسیار لذت بخش باشد. این روغن از چربی‌های روغن است که مواد مفیدی دارد. شرکت های معتبر معمولاً از چربی گوشت ماهی برای روغن کنسرو استفاده می‌کنند که این روغن دارای مقادیر بسیاری امگا ۳ است و می‌تواند بسیاری از نیازهای بدن را تامین کند. همچنین برخی دیگر از شرکت‌ها نیز از روغن زیتون استفاده می‌کنند که خود برای بدن بسیار مفید است.

انواع تن ماهی سیحون در وزن های ۹۰ گرمی، ۱۲۰ گرمی و ۱۸۰ گرمی

نشانه های فساد تن ماهی

در هنگام خرید تن ماهی حتماً باید به تاریخ انقضای درج شده بر روی بسته بندی کنسرو توجه کنید. در صورتی که تاریخ انقضای این کنسرو گذشته باشد از مصرف آن خودداری کنید. همچنین برخی از قوطی‌های تن ماهی باد کرده و متورم شده‌اند، این تورم نشان دهنده خرابی کنسرو است. بنابراین در صورتی که حتی حین جوشاندن کنسرو تن ماهی نیز قوطی باد کرد نباید آن را مصرف نمایید.

ارزش غذایی تن ماهی

  • تن ماهی سرشار از امگا ۳ است که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری می‌کند. همچنین این امگا ۳ بر روی چشم نیز تاثیر گذاشته و بینایی را افزایش می‌دهد و از ابتلا به بیماری فشار چشم جلوگیری خواهد کرد.
  • پروتئین موجود در تن ماهی سوخت و ساز بدن را افزایش داده و برای رشد ماهیچه‌ها بسیار مفید است.
  • یکی دیگر از فواید تن ماهی کاهش خطر ابتلا به بیماری اگزما می‌باشد. این کنسرو بر روی پوست تاثیر گذاشته و سلامت و کیفیت آن را تضمین می‌کند.
تن ماهی نومینه یک برند نام آشنا و مقرون به صرفه
  • پیشگیری از سرطان نیز از دیگر خواص تن ماهی به شمار می‌رود. با مصرف هفتگی تن ماهی خطر ابتلا به بیماری سرطان را کاهش خواهید داد.
  • استرس تعادل هورمون های بدن را از بین می‌برد. تن ماهی به ویژه در بین زنان نقش کاهندگی استرس را دارد و مصرف آن توصیه می‌شود.
  • مصرف تن ماهی تاثیر بسیاری بر روی استحکام استخوان‌ها می‌گذارد و افرادی که در معرض پوکی استخوان قرار دارند بهتر است به صورت هفتگی تن ماهی مصرف کنند.

مزایای خرید تن ماهی از شورک

یکی از اصلی‌ترین مزایای تن ماهی‌های شورک تازه بودن این تون ماهی‌ها می‌باشد. تن ماهی‌های شورک صید روز است و طعمی بسیار عالی دارد. در تولید انواع تن ماهی کام دریا، سیحون، شهرود، شونتون و نومینه تمامی جوانب بهداشتی رعایت شده و تن ماهی‌های تولید شده خواص بی‌شماری دارند.

یکی دیگر از مهم‌ترین مزایای خرید تن ماهی از شورک قیمت‌های مناسب آن است. شورک تن ماهی‌های خود را به صورت عمده و با قیمتی بسیار استثنایی به فروش می‌رساند. قیمت این تن ماهی ها بسیار پایین بوده و سوددهی بالایی دارد. جهت اطلاع از قیمت و سفارش باکیفیت‌ترین تن ماهی‌های شورک از طریق راه‌های ارتباطی درج شده در سایت تماس بگیرید.

کنسرو ماهی تون سیحون 120 گرمی

کنسرو ماهی تون سیحون ۱۲۰ گرمی

ماهی تون نومینه 170 گرمی

کنسرو ماهی تون نومینه ۱۷۰ گرمی

سبزی قورمه سرخ شده

سبزی قورمه سرخ شده

فهرست
تماس بگیرید