1. خانه
  2. -
  3. تن ماهی
  4. -
  5. خرید عمده تن ماهی ارزان از شورک

خرید عمده تن ماهی ارزان از شورک

دسته - تن ماهی
خرید عمده تن ماهی ارزان
  1. خانه
  2. -
  3. تن ماهی
  4. -
  5. خرید عمده تن ماهی ارزان از شورک

خرید عمده تن ماهی ارزان از شورک

دسته - تن ماهی

برای کسانی که به دنبال خرید عمده تن ماهی ارزان هستند این نوید را می‌دهیم که شورک تمامی برندهای تن ماهی خود را بدون واسطه با قیمت کارخانه به فروش می‌رساند. حتماً شما نیز با فواید و خواص تن ماهی آشنایی دارید و طعم لذیذ و دلنشین این تون را تجربه کرده‌اید. تن ماهی شورک در تمام برندهای خود بهترین کیفیت را ارائه می‌دهد. در ادامه خدمات شورک را به شما معرفی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

ارزان ترین مرکز فروش تن ماهی

شورک از نظر کاربران و نمایندگی‌های پخش به عنوان یکی از ارزان‌ترین مراکز فروش برترین تن ماهی شناخته شده است. این مرکز فروش تن ماهی‌های تولیدی خود را به صورت عمده برای نمایندگی‌ها ارسال می‌کند. شما نیز می‌توانید به لیست یکی از چندین نمایندگی‌های پخش تن ماهی‌های شورک بپیوندید. هزینه‌ خرید عمده تن ماهی های کام دریا و سیحون پایین‌تر از سایر سایت‌ها و کارخانه‌ها بوده و مواد به کار رفته در تولید این تن‌ها بهترین کیفیت را دارند.

برای خرید عمده تن ماهی سیحون در وزن های مختلف با ما تماس بگیرید

قیمت خرید عمده تن ماهی

در حال حاضر به لطف سایت‌ها و خریدهای آنلاین، استعلام قیمت انواع تن ماهی بسیار راحت شده است. شما می توانید قیمت انواع تن ماهی‌ها را به همراه ترکیبات آن از سایت شورک مشاهده کرده و آن را با سایر سایت‌ها مقایسه کنید. شورک تولیدات خود را به صورت مستقیم برای نمایندگی‌های خود ارسال می‌کند و ماهی‌های  موجود در این تن ماهی‌ها صید روز است. به همین دلیل فروش این محصولات بدون واسطه بوده و پایین‌ترین قیمت را دارد. شما تنها با یک تماس می‌توانید قیمت انواع برندهای تن ماهی را استعلام نمایید.

خرید آنلاین عمده تن ماهی

خرید عمده تن ماهی ارزان به دو صورت اینترنتی و تلفنی امکان پذیر است. در این روش خرید شما نیازی به حضور ندارید و تنها با یک تماس می‌توانید سفارش خود را ثبت کنید. تازگی و کیفیت تن ماهی‌های ارسال شده کاملاً تضمینی بوده و طعمی بسیار دلنشین و عالی دارد. این تن ماهی‌ها سطح سلامت بدنی افراد را افزایش داده و دارای خواص و فواید بی شماری است. جهت سفارش آنلاین انواع تن ماهی از طریق راه‌های ارتباطی درج شده در سایت با شورک تماس بگیرید.

تن ماهی کام دریا با قیمت مقرون به صرفه و کیفیت عالی

نحوه تولید تن ماهی به زبان ساده

  1. برخی از شرکت‌ها ابتدا ماهی را در سردخانه قرار می‌دهند و در زمان استفاده آن را وارد خط تولید می‌کنند. ولی شرکت‌های معتبری همچون شورک، ماهی را به صورت روزانه و تازه خریداری می‌نمایند. در این صورت ماهی‌ها بسیار تازه بوده و تن ماهی تولید شده کیفیت بالایی دارد.
  2. در مرحله بعدی ماهی‌های بزرگ وارد مرحله برش کاری شده و به قطعات کوچک تبدیل می‌شوند. برای برش بهتر این ماهی‌ها دستگاه اره استخوان بر مورد استفاده قرار می‌گیرد تا مرحله تمیزکاری و خارج کردن محتویات داخل ماهی‌ها به بهترین شکل ممکن صورت گیرد.
  3. سومین مرحله که اهمیت بسیاری دارد، تمیزکاری ماهی است. در این مرحله با بهره‌گیری از پرسنل آموزش‌دیده بخش‌های غیرقابل مصرف بدن ماهی از آن جدا شده و تنها گوشت‌های مفید بر روی آن باقی می‌مانند. به عنوان مرحله پایانی نیز آب با فشار مخصوصی به ماهی وارد می‌شود تا کامل تمیز شده و آماده ارسال برای مرحله بعدی شود.
  4. در این بخش ماهی وارد مرحله پیش پخت خواهد شد. برای این کار ماهی‌های تمیز شده در داخل سینی‌های استیل قرار گرفته و وارد دستگاه اتوکلاو می‌شود. در این واگن ماهی‌ها با استفاده از بخار آب تحت حرارت تا دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد پخته شده تا ماهی برای عملیات تمیزکاری نهایی آماده گردد.
  5. پس از عملیات پیش پخت قطعات گوشت ماهی وارد مرحله فیله‌گیری خواهد شد ولی پیش از آن ماهی‌های پخته شده وارد مرحله مه‌پاش می‌شوند تا دمای آن کاهش یابد. همچنین این قطرات آب پاشش شده بر روی ماهی‌ها به حفظ تازگی ماهی کمک می‌کنند. در این حالت کیفیت تن ماهی تولید شده افزایش می‌یابد.
  6. در مرحله بعد ماهی‌ها فیله گیری شده و پوست و استخوان ماهی از گوشت جدا می‌شود. پس از گذشت ماهی از مرحله فرمولاسیون، آماده قرارگیری در داخل قوطی‌های فلزی خواهد شد.

مرحله کنسرواسیون تون ماهی

گوشت ماهی و سایر مواد لازم برای کنسرو با استفاده از دستگاه‌های مخصوص در داخل قوطی قرار می‌گیرد و پس از طی مرحله هواگیری درب قوطی کاملاً پلمپ می‌گردد. در مرحله آخر این قوطی‌ها شسته شده و تحت حرارت بالا استریل می‌گردد و پس از بسته بندی تن ماهی آماده ارسال به بازار خواهد شد.

تن ماهی شونتون را می توانید در دو وزن ۱۲۰ گرمی و ۱۸۰ گرمی همین حالا به صورت تلفنی سفارش دهید

بهداشت تن ماهی و نحوه مصرف آن

بهداشت و کیفیت تن ماهی یکی از فاکتورهای خرید عمده تن ماهی ارزان به شمار می‌رود. برای این که باکتری‌های احتمالی موجود در تن ماهی از بین برود باید پیش از مصرف به مدت بیست دقیقه آن را در آب جوش قرار دهید. همچنین در صورت باد کردن قوطی تن ماهی از مصرف آن خودداری نمایید. تن ماهی های بهداشتی دارای تاییدیه و مهر وزارت بهداشت هستند بنابراین در صورت عدم وجود این مهر نباید آن را مصرف کرد.

کنسرو ماهی تون سیحون 90 گرمی

کنسرو ماهی تون سیحون ۹۰ گرمی

ماهی تون نومینه 170 گرمی

کنسرو ماهی تون نومینه ۱۷۰ گرمی

کنسرو خورشت قیمه سیحون

کنسرو خورشت قیمه سیحون

فهرست
تماس بگیرید