1. خانه
  2. -
  3. کنسروها
  4. -
  5. تولید کنسرو لوبیا

تولید کنسرو لوبیا

دسته - کنسروها
  1. خانه
  2. -
  3. کنسروها
  4. -
  5. تولید کنسرو لوبیا

تولید کنسرو لوبیا

دسته - کنسروها

کنسرو کردن لوبیا یکی از روش‌های افزایش ماندگاری این حبوبات و همچنین مصرف راحت آن است. در حال حاضر شرکت‌های متعددی این فرایند تولید را انجام می‌دهند و برندهای متعددی در بازار وجود دارد که خوشمزه‌ترین کنسرو لوبیا را به مشتریان ارائه می‌کند. اطلاع از روند تولید کنسرو لوبیا این امکان را به شما می‌دهد که با اطمینان از بهداشت و سلامت، این کنسرو را مصرف کنید. بنابراین شما با شناخت این فرایند تولید و بهترین برندهای کنسرو لوبیا می‌توانید در مدت زمان کوتاهی مقوی‌ترین و خوشمزه‌ترین غذای آماده را در اختیار داشته باشید. برای آشنایی با این فرایند ما را دنبال کنید.

مراحل تولید کنسرو لوبیا

تهیه مواد اولیه

تهیه مواد اولیه یکی از مهم‌ترین قدمی است که شما در فرایند تولید کنسرو لوبیا باید بردارید. کیفیت این مواد به صورت مستقیم بر روی طعم و مزه کنسرو تاثیر می‌گذارد. تولید کننده باید بتواند تازه بودن لوبیا را تشخیص دهد. همچنین لوبیا نباید کرم خورده، نارس و یا زیادی خشک باشد زیرا کیفیت این کنسرو را کاهش می‌دهد. ابعاد و اندازه لوبیا نیز از دیگر مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

خیساندن لوبیا

همان‌طور که می‌دانید لوبیا دارای نفخ است و برای این که نفخ آن از بین برود باید آن را در آب خیساند. شرکت‌های پیشرفته و مجهز از وان‌ها و مخازن استیل برای خیس کردن لوبیا استفاده می‌کنند. زمان خیساندن و تعداد دفعات آن به نوع لوبیا بستگی دارد. وزن لوبیا پس از خیساندن دو برابر شده و در مراحل بعدی این وزن اضافی از بین می‌رود. هر چه لوبیا زمان بیشتری در آب قرار گیرد، کیفیت بهتری خواهد داشت.

شستشوی لوبیا

لوبیا پس از طی مرحله خیس خوردن، در داخل مخزنی به نام خیساب قرار می‌گیرد. در این بخش قسمت‌های مختلفی همچون شن‌گیر وجود دارد تا شن‌ها، سنگ، پوست و سایر اضافات را از لوبیا جدا کند. با توجه به این که حجم لوبیا در کارخانه‌های تولید کنسرو لوبیا بالا است، نمی‌توان به صورت دستی این کار را انجام داد و حتماً باید از دستگاه‌های پیشرفته استفاده نمود. این دستگاه شامل بخش‌های مختلفی است که این فرایند را به دقت و با ظرافت بالایی انجام می‌دهد.

بلانچینگ لوبیا

بلاچینگ یکی از فرایند تولید بسیاری از مواد غذایی است. در این دستگاه لوبیا با استفاده از آب جوش و حرارت، پاکسازی شده و تمامی آنزیم‌ها و میکروب‌های موجود در آن از بین می‌رود. در این فرایند ترکیبات نفاخ لوبیا که از نظر تغذیه‌ای نامناسب است، از این مواد غذایی حذف می‌گردد. حرارت موجود در بلانپچینگ لوبیا را تا حد نرم شدن پخته و مرحله پخت نهایی را آسان‌تر و باکیفیت‌تر خواهد کرد.

فرمولاسیون و تهیه سس کنسرو لوبیا

لوبیا اصلی‌ترین مواد به کار رفته در تولید کنسرو لوبیا است و نزدیک به ۶۰ درصد از وزن لوبیا از این متریال است. مابقی متریال و ترکیبات موجود در این کنسرو از شامل سس و سایر طعم دهنده‌ها می‌شود. از جمله این ترکیبات و سس‌ها می‌توان به پیاز داغ، نمک، ادویه، قارچ، رب گوجه فرنگی، آب و … اشاره کرد. تمامی این فرمولاسیون به صورت یکسان در داخل قوطی ریخته شده و تحت حرارت قرار می‌گیرد. این سس و ترکیبات اهمیت بسیاری دارد و طعم و عطری دانشین به کنسرو شما می‌دهد.

تولید کنسرو لوبیا چیتی

پر کردن لوبیا

برای پر کردن محتویات داخل کنسرو از دستگاه پر کن استفاده می‌شود. این دستگاه بسیار پیشرفته بوده و به صورت یکسان محتویات را در داخل کنسرو می‌ریزد. در این حالت نه تنها فرایند پر کردن قوطی بهداشتی‌تر است، بلکه سرعت بیشتری نیز دارد. لازم است بدانید که سس باید به صورت داخل در داخل قوطی قرار گیرد تا در مرحله اگزاستینگ هواگیری به صورت اصولی انجام پذیرد.

اگزاستینگ

هواگیری قوطی‌های کنسرو در داخل دستگاهی به نام اگزاستینگ صورت می‌گیرد. با این کار هوای داخل قوطی تخلیه شده و عمر و ماندگاری آن افزایش می یابد. در این حالت قوطی‌های کنسرو از داخل تونل‌های این دستگاه عبور کرده و با تزریق بخار آب، بخار آب جایگزین هوای اضافی داخل قوطی می‌شود. در این مرحله قوطی‌ها آماده ورود به مرحله دربندی هستند و شما با این کار می‌توانید قوطی‌های فاسد را نیز تشخیص دهید.

دربندی و پخت نهایی

پس از خروج قوطی از دستگاه اگزاستینگ، لبه‌های قوطی بر روی یکدیگر قرار می‌گیرد و درب آن پلمپ می‌گردد. سپس قوطی وارد دستگاه اتوکلاو شده و مجدد حرارت‌دهی می‌شود. فرایند حرارت دهی با استفاده از بخار آب انجام می‌پذیرد و هیچ تاثیری بر روی کاهش طعم و مزه کنسرو لوبیا نمی‌گذارد. تا این مرحله محتویات قوطی پر شده و درب آن نیز پلمپ شده است و پس از برچسب زنی و بسته بندی نهایی قوطی با استفاده از دستگاه شیرینگ، تکمیل شده و فرایند تولید کنسرو لوبیا به پایان می‌رسد.

خرید کنسرو لوبیا از صنایع غذایی شورک

با اطلاع از فرایند تولید کنسرو لوبیا، متوجه شدید که تمامی مراحل با استفاده از دستگاه انجام می‌شود و هیچ نیروی انسانی در آن دخالت ندارد. بنابراین کنسرو لوبیا کاملاً بهداشتی و سالم است و شما می‌توانید با خیال راحت آن را میل کنید. شورک یکی از نمایندگی‌های فروش مستقیم انواع کنسروجات است که محصولات خود را به صورت سراسری به فروش می‌رساند. جهت سفارش باکیفیت‌ترین و خوشمزه‌ترین کنسرو لوبیا با ارزان‌ترین قیمت تماس بگیرید.

تن ماهی شونتون 120 گرمی

کنسرو تن ماهی شونتون ۱۲۰ گرمی

ماهی تون نومینه 170 گرمی

کنسرو ماهی تون نومینه ۱۷۰ گرمی

کنسرو خورشت قیمه سیحون

کنسرو خورشت قیمه سیحون

فهرست
تماس بگیرید