1. خانه
  2. -
  3. تن ماهی
  4. -
  5. تن ماهی طبع سرد دارد یا گرم؟

تن ماهی طبع سرد دارد یا گرم؟

دسته - تن ماهی
تن ماهی طبع سرد دارد یا گرم
  1. خانه
  2. -
  3. تن ماهی
  4. -
  5. تن ماهی طبع سرد دارد یا گرم؟

تن ماهی طبع سرد دارد یا گرم؟

دسته - تن ماهی

تن ماهی طبع سرد دارد یا گرم؟ این یکی از مهم‌ترین سوالاتی است که پاسخ آن بر روی سلامتی افراد تاثیر بسیاری دارد. تن ماهی یا همان ماهی کنسرو شده از جمله محصولات دریایی است که به عنوان یکی از غذاهای حاضری در سر سفره‌های ایرانی طرفداران زیادی دارد. طعم بسیار عالی و خواص بی شمار این ماده غذایی خصوصاً در سال‌های اخیر با استقبال بسیار بالای افراد مواجه شده است. البته مصرف بالای تن ماهی تنها به ایران محدود نمی‌شود و سایر کشورها نیز از این غذای دریایی خوش طعم استفاده می‌کنند. تشخیص درست طبع تن ماهی به شما کمک می‌کند که شما این ماده غذایی را بدون هیچ مشکلی استفاده کنید. پس با مجله شورک همراه باشید تا ببینم که تن ماهی طبع سرد دارد یا گرم.

تن ماهی چه طبعی دارد؟ سرد یا گرم؟

تن ماهی غذایی است که در مدت زمان کوتاهی آماده می‌شود و از این رو برای افرادی که وقت کافی برای پخت غذا ندارند بهترین گزینه به شمار می‌رود. بسیاری از افراد حداقل دو الی سه مرتبه این کنسرو را در طول هفته مصرف می‌کنند. برای حفظ سلامتی خود بهتر است ابتدا ببینید تن ماهی طبع سرد دارد یا گرم و میزان سازگاری بدن خود با آن را مورد بررسی قرار دهید. به طور کلی می‌توان گفت که اکثر ماهیان دریایی طبع سردی دارند. به همین دلیل نباید با غذاهایی همچون باقالی، ماست، دوغ، شیر، تخم مرغ، ماکارونی، خیار و ترشیجات آن را مصرف نمایید.

عوارض طبع سرد در بدن

همان‌طور که می‌دانید مغز و نخاع مزاجی سرد و تر دارند و در صورتی که بدون مصرف گرمی‌جات تن ماهی مصرف کنید، سردی مغز افزایش یافته و می‌تواند اختلالاتی همچون بی حسی و گزگز پوست، گیجی، خواب آلودگی، کاهش اختلالات حرکتی و … را برای شما ایجاد کند. در نتیجه حالا که می دانیم تن ماهی طبع سرد دارد یا گرم، بهتر است در هنگام مصرف تن ماهی گرمی‌جات مصرف کنید تا عوارض احتمالی این غذا را کاهش دهید.

برای دیدن انواع تن ماهی های شورک اینجا کلیک کنید

چگونه طبع تن ماهی را متعادل‌سازی کنیم؟

برای این که طبع سرد تن ماهی را از بین ببرید می‌توانید افزودنی‌های طعم داری همچون دارچین، آب نارنج، زیره، زنجبیل و یا فلفل را به آن اضافه کنید. همچنین می‌توانید در کنار این تن از سبزی‌های خوردنی از جمله ترخون و آویشن استفاده نمایید. با این کار نه تنها طعم بهتری به تن ماهی می‌بخشید، بلکه طبع آن را نیز متعادل خواهید کرد.

نکات مهم در هنگام مصرف تن ماهی با طبع سرد

  •  افراد سوداوی و بلغمی بهتر است از مصرف مکرر تن ماهی خودداری کنند.
  •  رطوبت و بلغم تولید شده از مصرف افراطی این تن می‌تواند به سیستم عصبی بدن آسیب برساند. بنابراین بهتر است در مصرف تن ماهی تعادل را رعایت کنید.
  •  پیش از استفاده از تن ماهی حتماً آن را در آب جوش بجوشانید.
  •  در هنگام مصرف این تن به تاریخ انقضای آن توجه کنید.

خرید عمده تن ماهی از صنایع غذایی شورک

تن ماهی یکی از محصولات پر مصرف است. به همین دلیل شما می‌توانید با خرید عمده این محصول قیمت آن را کاهش دهید. شورک این افتخار را دارد که بهترین و باکیفیت‌ترین تن ماهی را با مناسب‌ترین قیمت به مشتریان خود ارائه کند. برندهای موجود در این فروشگاه از جمله معروف‌ترین و سالم‌ترین تن ماهی ها هستند و شما می‌توانید با اطمینان کامل این محصول را خریداری کنید. جهت سفارش تن ماهی به صورت عمده از طریق شماره‌های موجود در سایت با شورک تماس بگیرید.

کنسرو تن ماهی شهرود

بهترین برند تن ماهی

قطعاً برند یکی از مهم‌ترین فاکتورهایی است که در هنگام خرید تن ماهی باید مورد توجه قرار گیرد. در حال حاضر شرکت های بسیاری در حال تولید تن ماهی هستند و شما با ورود به بازار شاهد برندهای مختلفی خواهید بود. شورک پنج برند کام دریا، سیحون، شونتون، نومینه و شهرود را به عنوان باکیفیت‌ترین برندهای خود معرفی کرده است. این چهار برند علاوه بر طعم بسیار عالی، به صورت کاملاً استاندارد تولید شده‌اند. جهت سفارش تن ماهی عمده با قیمت درب کارخانه تنها کافیست با شماره تماس بگیرید.

فواید تن ماهی چیست؟

پیشگیری از سرطان

سرطان یکی از بیماریهای سخت است که متاسفانه امروزه گسترش بیشتری پیدا کرده است. امگا ۳ موجود در تن ماهی به صورت طبیعی می‌تواند بر روی غدههای سرطانی تاثیر گذاشته و از بروز این بیماری جلوگیری کند. بنابراین شما می‌توانید با مصرف تن ماهی خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهید.

سرشار از پروتئین

تن ماهی سرشار از پروتئین است و می‌تواند بسیاری از نیازهای بدن شما را تامین کند. به گونهای که در هر ۱۰۰ گرم تن ماهی شما شاهد ۲۹ گرم پروتئین در این تن خواهید بود. پروتئین موجود در تن ماهی برای رشد ماهیچه‌ها بسیار مناسب است به همین دلیل مصرف آن به ورزشکاران توصیه میشود.

استحکام استخوان ها

امگا ۳ تن ماهی تاثیر بسیاری بر روی سلامت مفاصل و استخوان ها دارد. کمبود این ماده در بدن می تواند خطر ابتلا به پوکی استخوان را افزایش می‌دهد. علاوه بر آن در داخل تن ماهی مقادیری ویتامین D وجود دارد که به استحکام استخوان‌ها کمک می‌کند. در نتیجه شما می‌توانید این غذای لذیذ را در وعده‌های روزانه خود قرار دهید و از فواید آن بهره مند شوید.

کنسرو ماهی تون سیحون 90 گرمی

کنسرو ماهی تون سیحون ۹۰ گرمی

کنسرو لوبیا چیتی با قارچ

کنسرو لوبیا چیتی با قارچ ۳۸۰ گرمی سیحون

رب گوجه فرنگی تک نفره

فهرست
تماس بگیرید